Bryggeriet Gam Ølbrygning

Nyheder

Manglende opdateringer

Ja det med at opdatere sin hjemmeside er ikke altid let at nå. Der brygges stadig øl, jeg har anskaffet mig et fermenteringskøleskab til de varme sommermåneder. Der er kun plads til 2 gærspande i køleskabet, derfor er det nogle dejlig korte brygdage.

Jeg har lige brygget øl nr 141 og 142, som var et par sommerøl som passer til den varmebølge der forhåbentlig snart kommer ind over Danmark.

Jeg vil forsøge at få opdateret brygsektionen, men ingen garantier.

Opdateringer og bryg grej

Jeg opdaterer forsat hjemmesiden med bryg, og jeg laver også artikler om mit bryggrej. Der er lige kommet et nyt varmtvandsbeholder til, den er dog ikke helt færdig lavet endnu.

Jeg har en brygdag på lørdag, hvor jeg regner med at få taget en masse billeder som jeg vil lægge her på siden. Der skal laves bryg nr 125+126+127, det viser samtidigt at brygsiden langt fra er opdateret.

Bryg 125 bliver 2. forsøg på en engelsk golden ale, den første var lidt for alkohol stærk (4,3%), men smagte ellers rigtig godt.

Bryg 126 bliver en belgisk dubbel

Bryg 127 bliver husets amerikanske pale ale, den er et must at have på fadølsanlægget.

I må holde jer muntre ude i bryglandet.

Ny Hjemmeside

Ja så skete det endelig, der er kommet en ny hjemmeside. Denne skulle gerne være noget lettere at opdatere, så ny skal der bare krydses fingre for dette også sker.

Der er lidt tomt lige nu, men der vil komme en masse ting til. Herunder også de sidste to års udvikling i udstyret. Jeg håber det kommer til at fungere, hvis i har kommentarer eller lignende, så skal i bare sende dem til mig.